Холбоотой мэдээ
Comments are closed.
Ингээд хоолоо таваглаад дээрээс нь өндөгөө тавиад хоол бэлэн боллоо хийхэд маш амархан мөн хурдан хоол хийх арга хүргэлээ…Тааллагдана гэдэгт итгэлтэй байна.:)хоол хийх арга хүргэлээ…Тааллагдана гэдэгт итгэлтэй байна.:)
200 Грм кимчи
1 ширхэг өндөг
1 ширхэг Солонгос лаазалсан туна загас
1 цайны халбага улаан перц
Бага хэмжээний давс
1 Хайруулын тавгаа зөөлөн гал дээр халааж бага тос нэмнэ.
2 Халсан тосон дээрээ кимчигээ хийж 2-3мин хуурна
3 Хуурч буй кимчин дээрээ лаазалсан туна загасаа хийн хуурна (Хийхээсээ өмнө туна загсаа савнаас нь гаргаж шүүсэн байх)
4 Хооронд нь сайтар хольж хуурна 5мин
5 Хуурган дээрээ перц болон давсаа нэмж дахин хуурна ЗӨӨЛӨН ГАЛ ДЭЭР…
Хоолон дээрээ 1 аяга агшаасан халуун будаа нэмэж хольж 3-4мин хуурна.Сайтар хольж хуурах хэрэгтэй
Comments are closed.