antalya rent a car sesli chat ordu haberleri antalya rent a car
antalya haberleri
Apr 22, 2015 1 comment

Луувангийн нухаш тураах цайруулах ид шидтэй

нийтлэсэн Admin

Хүнсний ногоон дундаас амин дэм, ач тусаараа номер нэгт лууван жагсдаг билээ. Луувангийн нухшийг хийж идэж заншсанаар жин хаях, галбиржин турахаас гадна лууванд агуулагддаг А витамин нь хүний үсэнд тэжээл өгч богино хугацаанд урт, хар үстэй болгох, нүүрний арисыг зөөлрүүлж, цайруулах гээд олон талын ач тустай.

1

Лууванг угааж хальслана. Ингэхдээ аль болох нимгэн хальслаарай. Учир нь луувангийн гол амин дэм нь хальсан доороо агуулагддаг байна. Мэдээж сайн чанарын шинэхэн ургацын лууван сонгоорой.
2

Ингээд арилгасан лууванг хэрчилгүйгээр жигнэхэд бэлтгэнэ.
3

Лууванг усанд чанах тусам амин дэм, тэжээллэг чанараа алддаг тул жигнэх нь зохимжтой арга. Жигнүүрээ угааж бэлтгээд 3 цайны аяга ус хийж буцалгана.
4

Ус буцалсны дараа жигнүүр дээр луувангаа хийж таглаад 10-15 минут жигнэнэ. Ингэхэд лууван зөөлөрсөн байх боловч хэт нялцайгаагүй байх болно.
5

Лууванг жигнүүрээс гаргаад food proccesor эсвэл автомат холигчид хийж лууван бүхэлдээ бутарч нухаш болтол нь холино.
6

Ингээд л амин дэмээр баялаг луувангийн нухаш бэлэн боллоо.
7

Дангаар нь идэхэд тиймэрхүү байвал ногоон сонгино, хар перц, давс, багахан зэргийн цөцгий, яншуй, базил навч зэргийг хольж хэрэглээрэй.

эх сурвалж: emegteichuud.mn


Манай сайт танд таалагдаж байвал LIKE хийгээрэй. Танд баярлалаа.

Холбоотой мэдээ

No Related Posts

1 Comment

  • german (April 22, 2015 10:23:01 pm )

    odort heden udaa ideh jm be ogloonii zai odriin hooltoigoo ideh jmuu eswel olon deeree ideh jmuu naad turaah luuwangaa jaz hereleh zaawriig ni bizeez

antalya rent a car