Хүйтний улирал эхлэхэд иргэд ханиад тусах нь ихэсдэг. Иймд уншигч та бүхэндээ амин дэмээр баялаг хоол хийх аргачлалыг хүргэж байна.
Орц: /хоёр хүний/
-Оливийн тос аяганы 1/4
-Улаан лоолийн сүмс 2 ц/х
-Хэрчсэн сармис
-Давс
-Шпаггети гоймон 200 гр
-Хэрчсэн яншуй 2 ц/х
-Хэрчсэн ногоон сонгино 1 ц/х
Хийх заавар:
1.Хоол бэлтгэх савандаа 3 литр ус хийж буцалгана.
2.Хайруулын тавганд бэлдсэн оливийн тос, улаан лоолийн сүмс, сармис болон 1 ц/х давс хийн холино. Зөөлөн гал дээр сармисаа шаргал болтол нь 5 минут хутгана.
3.Савтай халуун усандаа гурван удаа 1/2 ц/х давс хийж, дээрээс нь гоймонгоо хийж буцалгана. Буцалгах явцдаа бага багаар хутгана.
4.Ингээд бэлэн болсон гоймонгоо хайруулын тавгандаа хийж, дээр нь яншуй, ногоон сонгино нэмээд хутгана.
Холбоотой мэдээ
Comments are closed.