antalya rent a car sesli chat ordu haberleri antalya rent a car
antalya haberleri
Aug 8, 2015 Comments are off

Гахайн шарсан мах хэрхэн амттай хийх вэ

нийтлэсэн Admin

sharsangahainmahЭзэгтэй таны амралтын өдөрт зориулж “Гахайн шарсан мах” хийх аргыг хүргэж байна. Та гэр бүлийхэндээ энэхүү хоолыг барьж амтархан зооглоорой.

Орц

Гахайн нурууны мах – 500 гр

Давс – 5 гр

Цагаан перец – 1 гр

Шорлог амтлагч – 3 гр

Сармис – 5 гр

Олив тос – 30 гр

Чанцай – 50 гр

Лууван – 100 гр

Улаан лооль – 50 гр

Яншуй – 10 гр

Цагаан дарс – 30 гр

Төмс – 250 гр

Даршилсан мөөг – 50 гр

Цэцэгт байцаа – 30 гр

Масло – 30 гр

Хийх арга

Нурууны махыг давс, амтлагчуудаар амтлан халаасан хайруулд бүх талаас нь хайрс тогттол шарна.

Улаан лооль, чанцай, лууван, сармис зэргийг нимгэн хавтгай хэрчиж халаасан хайруулд тос бага зэрэг тос хийж хөнгөн хуурна.

Шарах шүүгээг 180 хэмд халаана. Мах шарах листээ сонгож хайрс тогтоосон мах  болон дээрх шарсан ногоонуудаа листэндээ хийж шарах шүүгээнд хийж шарна. Шарах цагаан дарс хийнэ.

Мах шарахад гарсан ногоо болон шөлийг тусад нь авч тосыг нь хаман шөл ногоогоо бутлагчаар бутлаад зөөлөн галаар буцалгаж сүмс бэлтгэнэ.

Шарсан махыг хувилан зүсэж сүмсээ дээр нь дусаагаад төмс болон бусад ногооны хамт хачирлана.


Манай сайт танд таалагдаж байвал LIKE хийгээрэй. Танд баярлалаа.

Холбоотой мэдээ

No Related Posts

Comments are closed.

antalya rent a car