
Хийх арга: дүпүгээ жижиг дөрвөлжин хэрчинэ, ногоогоо жижиглэж хэрчинэ. Гялгар уутанд гурил хийгээд дотор нь дүпүүгээ хийгээд гурил дүпүнд наалдтал нь сэгсэрнэ. Хайруулын тавгандаа тосоо хийж зөөлөн гал дээр халаагаад дүпүгээ хийгээд шарна. Шарсан дүпүнийхээ тосыг шингээхийн тулд салфетикэн дээр байлгана.


Дараа нь соусаа бэлдэнэ. хайруулын тавганд тос хийж халаагаад сармисаа эхлээд хуурна.


Галаа ихэсгээд ногоогоо хийж хуурна. Амтлагчуудаа хийгээд хуурна. Соусаа шингэрүүлэхийн тулд жоохон ус хийгээд хамгийн сүүлд нь лемоны шүүсээ хийнэ.


Ингээд соус маань бэлэн болно. Дүпүүгээ соусан дээрээ хийж холиод шарсан дүпү маань бэлэн болно.

Өнөөдөрийн хоол маань таалагдсан гэдэгт итгэлтэй байна
Холбоотой мэдээ
Comments are closed.