Төмс
Үхрийн татсан мах
Сонгино
Өндөгний шар
Давс Перц
Та махандаа ямарч амтлагч нэмж амтлаж болно үүнд: кимчи, соу саус, BBQ амтлагч гэх мэт
Төмсөө эхлээд давсаар амтлан чанаад машиндана. Татсан үхрийн махандаа ногоон сонгиноо жижиглэн хэрчиж нэмээд, давс перцээр амтлана. зуухны тавиур төмөрөө сайн тослоод, махааа жигд тараагаад дээр нь төмсөө хучиж жигд тавиад сэрээгээр судал татаж чимэглээд өндөгний шар жигд нимгэн түрхэж өгнө. (өндөгний шар нь өнгийг алтан шар буюу хоолыг өнгөлөг болгоно) зуухаа 170С д халаасан байх бөгөөд халуун зуухандаа хийгээд 170С д 25-30 минут буюу өндөгний хучмалны өнгө бага зэрэг түлэгдэх буюуу алтан шар болох үед гаргана иднэ. Та шинэ ногооны салад болон сүүн сүүмсээр амталж идвэл илүү тохиромжтой
Холбоотой мэдээ
Comments are closed.