1. Гүзээлзгэнэ – 7-8 ш
2. Сүүтэй зайрмаг – 1/2 ш
3. Сүү – 1 аяга
4. Мөс – хагас аяга
5. Молоко – 1/4 аяга
- Эхлээд гүзээлзгэнээ сайтар угаасны дараа хөлдөөгчинд хийж хөлдөөнө.
-
Холигч машинд хөлдсөн гүзээлзгэнэ, зайрмаг, сүү, мөс, молоко-гоо хамтад нь хийгээд хутгана.
Ингээд л амттай гүзээлзгэний шейк маань бэлэн боллоо. Үүнийгээ гоёмсог шилэн аяганд хийгээд, аяганы ирмэгт жижиг гүзээлзгэнэ зоож чимэглэн мөн гоёмсог соруулаар уувал илүү амттай байх болно. Хэрвээ илүү чихэрлэг уухыг хүсвэл молоко-г бага зэрэг нэмж болно шүү.
Холбоотой мэдээ
Comments are closed.