Орц:
Гахайн гол мах 500 гр 1кг 10000 гээд барс меркурид байгаа
Хар мөөг
Алим
Огурцы
Чинжүү 2ш улаан ногоон
Сонгино 12
Лууван 1ш
Бор сахар цагаан сахар хийж болноо 5 ах
Өндөг 1
Давс
Хар перц бөөрөнхий бол сайн шүү
Цагаан цуу 3 ах
Чин ганжан 1 ах
Крахмал 250 гр-ын аяга

Хийх арга:
-Махаа урт нарийн хэрчээд давс перцээр амталж 2 цаг байлгана.
-Крахмалаа саванд хийж дээр нь далд ортол ус хийж 2 цаг байлгаад 1ш өндөгнийхөө цагааныг хийж хутгаад үүнийгээ махан дээрээ хийж базаад махаа 3=5 м шарж болгоно.

-Sous хар мөөгөө усанд сайн дэвтээгээд хэрчээд мөн сонгино лууван алим хальстай нь хэрчиж 1м хуураад 300гр мэдрэмжээрээ ус ганжан цуу vinegar давс маш бага хийж 3-5м буцалгаад сахараа хийгээд огурцыгээ урт нарийн хэрчиж хийгээд 1 м буцалгаад бага зэрэг усанд крахтал хийж хутган sousandaa хийж өтгөрүүлээд халуун дээр нь махандаа хольж хутгаад иднэ.
Холбоотой мэдээ
Comments are closed.