- Манай улсад хүнсний аюулгүй байдпын стандартын шаардлага ханган ажиллах аж ахуй нэгжүүдийн үе үехэн ийм нэг алдаа гаргадаг. Хүнсний хэрэглээнд ямар нэг буруу стандарт мөрдвөл иргэдийн амь насанд ч аюул учруулж болохуйц хэмжээний хохирол учирч болзошгүй.
- Саяхан гэхэд нь нарийн боовны хувийн жижиг цехийн бүтээгдэхүүнд хордон 100 гаруй хүн эмнэлэгт хэвтсэн билээ. Тэгвэл манайдаа томд орох манлай үйлдвэрлэгчид маант бас нэг иймэрхүү алдаа гаргасныг олон нийтийн сайтаар нэгэн хэрэглэгч ийн мэдэгджээ. Тухайн хэрэглэгчийн авсан Атар талхнаас төмөр зүйл гарч ирсэн аж.
Холбоотой мэдээ
-
Хүн (May 01, 2016 6:31:11 pm )
энэ арай хэтэрч байнаа. компанийг нь өндөр торгох хэрэгтэй. мэргэжлийн хяналтын газар юу хийж байнаа
2 Comments